Partner van Samen in de Regio
Door RV-Aqua
Gepubliceerd op: Juni 27, 2015

Om het verplaatsen van het gebouw wat onze nieuwe huisvesting gaat worden zo budgetvriendelijk mogelijk te kunnen realiseren is Roeivereniging Aquarius partner geworden bij Samen in de Regio. We hopen via dit netwerk in contact te komen met partijen die kunnen bijdragen in het realiseren van onze verhuis-opgave.

Samen in de Regio is een platform, in zowel Bergen op Zoom als Steenbergen voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Het hard groeiende netwerk bestaat uit bedrijven, verenigingen, stichtingen en (semi-)overheid. Ze vertegenwoordigen de meest uiteenlopende vakgebieden, maatschappelijke doelen en projecten maar hebben één ding gemeen: Ze zien de waarde in van iets betekenen voor elkaar en voor de samenleving.

De partners helpen elkaar met gesloten beurzen, dat is het bijzondere aan Samen in de Regio. Zij koppelen mensen en organisaties graag aan elkaar wanneer ze iets voor elkander kunnen doen. 

Vanzelfsprekend leveren deze netwerken tevens andere contacten op, die commercieel dan wel organisatorisch interessant kunnen zijn. De meeste organisaties willen ook op MVO-gebied serieus genomen worden. Dat kost met een partnerschap bij Samen in de Regio hoegenaamd geen moeite. Zij faciliteren en ondersteunen bij de concrete invulling van Betrokken Ondernemerschap en matchen vraag en aanbod volgens het win-win principe. Dat doen zij zonder winstoogmerk.